Naše usluge

Otkrijte naš otok

Ovaj sjeverni dalmatinski otok, poznat i pod nazivom ‘otok Mjesec’, prilično je suh i stjenovit, u usporedbi s drugim hrvatskim destinacijama, ali nudi živopisni otočki život i sjajne plaže. U cijeloj zemlji čujete o poznatom Paškom siru koji dobiva svoj okus od slane trave koju jedu ovce. Također možete naći dobra lokalna vina i maslinovo ulje. Iako je grad Pag poznat po proslavama tradicionalnih festivala, grad Novalja na sjeveru privlači ljude iz cijelog svijeta na svoju plažu Zrče i brodske zabave uz ljetnu glazbu.

Unajmite kuću

Rezervirajte kuću za odmor danas!Starinsko dalmatinski dizajniran dom. Otvoreni koncept dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje. Terasa sa roštiljem i bunarom. Solarne ploče omogućuju vam struju,a bunar vodu za tuširanje. Kuća s terasom ima 90 m2, a zemljište je 1 hektar.

Izdvojite malo vremena i pogledajte naš dom

Naša kuća

O nama

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Tičić godinama se bavi uzgojem ovaca,prodajom mesa,uzgojem maslina i turizmom.Ako razmišljate gdje provesti svoj odmor,dobrodošli ste u našu malu kamenu kuću na otoku Pagu,daleko od svakodnevnog stresa,u prirodi,uživajući u paškom krajoliku i dalmatinskom miru.Naš cilj je osloboditi vas stresa bez moderne tehnologije i vratiti vas u vrijeme kada su živjeli naši stari.Kuća je smještena na otoku Pagu,prema malom mjestu Košljun.Kuća može primiti 4 gosta i kućne ljubimce uz nadoplatu.Kreveti su smješteni u spavaćoj sobi te dnevnom boravku.Za potpuno opuštanje zagarantirana je privatnost u sjeni maslina,društvu ovaca i privatnim roštiljem na terasi.Udaljenost najbliže plaže i trgovine je 1 kilometar u Košljunu i u gradu Pagu udaljenom 7 kilometara.Solarne ploče omogućuju vam struju,voda je iz bunara koja nije pitka dakle samo za tuširanje ili pranje suđa.Štednjak i hladnjak su na plin, te vanjski tuš čiji je bojler grijan na suncu.Nema Internet mreže ni telefona jer u doba naših starih to nije ni postojalo.

NAŠ BLOG

ZNAMENITOSTI OTOKA PAGA

Otok Pag,otok Mjesec ili otok kamena.Poznat po soli,janjetini,čipki i zabavi,ali vjerujte nam kada kažemo da to jednostavno nije sve.Iznimno bogata […]

See all our news

Napravite već danas vašu rezervaciju